torstai 15. joulukuuta 2011

Rakas Joulupukki,

olen yrittänyt olla mahdollisimman kiltti ja ahkera. Olen nitkuttanut niiin monelle tärkeälle ihmiselle kuin olen ehtinyt. Myönnän, että ahkerampikin olisin voinut olla. Siitä huolimatta rohkenen esittää muutaman toiveen.

Ensiksikin toivoisin lisää aikaa istua ja nitkuttaa. Nytkin olisi tarve parille ylimääräiselle sukkaparille, sillä kuulin tylsiä tarinoita ja haluaisin lähettää pehmeitä terveisiä. Lisäksi ensi vuodellle on tiedossa kaksi isoa synttäriä, joiden juhlijoita haluan muistaa neuleella.

Lankaakin olisi kiva saada. Käytännön syistä sukkalangalla on eniten tarvetta.

Kaikille neuloosia poteville toivoisin pehmeää yllätyspakettia. Partiotonttusi lienevät raportoineet kunkin suosikkilangan ja -värin.

Kun yritän tekeleitäni kuvata, on silloinkin kova ikävä päivänvaloa. Tuleehan kevätvalo tänäkin talvena joulun jälkeen? Kuvien ja tekstin kanssa kun meinaa muutenkin olla mietittävää. Yhdistääkö molemmat blogini? Lopettaako koko blogitus? Vaiko lykätä neulepäiväkirjaaminen uuteen ympäristöön?

Toivottavasti välität kaikille neulojille terveiseni! Heidän blogeissaan on aina virkistävää seikkailla ja rentoutua. Erityiskiitos Hoffin neulojille!

Ystävällisin terveisin,

Kaisa

PS: Sinulla oli hieno neulottu joulupipo ja lystikkäät, pitkävartiset sukat, kun tapasimme Rovaniemellä. Muori on tosi taitava!

4 kommenttia:

 1. Hih, olipa hauskan virkistä postaus. Itse olen nitkutellut pari kaulahuivia (aina oikein eli ei mitään järisyttävää) alpakkalangasta. En ole mikään kässämartta.

  Älä ihmeessä lopeta blogitustasi. Blogien yhdistämistä kannattaisi ehkä harkita. Itselläni on 3 ylläpidettävää blogia ja huh huh...

  Mukavia nitkutuksia sulle, rattosaa joulua ja valosaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinulle!

  Jahka jouluun laskeudun ja laiska-Marttana olen valikoiden siivonnut, ehkä tovin istun tietokoneenkin äärellä yhdistelemässä blogeja...

  Kurkistin Nettimartan pihapiiri -blogiisi ja näytti herkulliselta! Sinne takaisin, jahka kommentti tallentuu.

  Voi hyvin!

  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Oletko muuten tietoinen, että Marttaliiton sivuille etsitään bloggaajia. Sain kunnian olla ensimmäinen...

  VastaaPoista
 4. Vau!!! Onneksi olkoon!

  Onpa opeteltava lukemaan niitäkin sivuja. Lueskelen juuri Honkasalon käsityöpohdiskelukirjaa, joka on täynnä vinkkejä nettilöytöihin. En le varma, etsinkö kirjassa mainitut sivut.

  Kaisa

  VastaaPoista