tiistai 8. marraskuuta 2011

Tarkeneeko Teurolla?



Kun TÄRKEÄ ihminen täytti tasavuosia, oli villapaidan paikka. Etsin lankaa, päädyin muhkeaan, 100 % villaiseen Cascade Yarnsin paksumpaan lankaan, jota minulle ystävällisesti toimitti Lankakauppa Kuje http://www.lankakauppakuje.fi/ . Koska villapaita oli tulossa Papalle, osallistuivat muksut mallin mietintään. Syntyi Teuro:

 

Puikkoina kokoa 6 olevat kepakot, ohjeen sorttinen omasta päästä, raidoitus muksuilta, ukkoseni mittatikkuna... Sileää oikeaa, helmassa, hihansuissa ja kaula-aukossa 1o 1n -ratkaisu. Hihoista tuli hieman pitkät, täytyy tuumia, josko lyhennetään.












Tämän lankan tuntuun olen ihan koukussa! Niin pehmeää, muhkeaa, lämmintä. Kissammekin tykkäsi - aina kun neuloin, laskeutui se olemassa olevan kappaleen päälle...

Nyt sitten onkin meillä PP-talo: Pehmeää Pukinkonttiin ja toisaalta Pitäisi Päätellä. Miten voikin olla niin hankalaa yksiväristen sukkien päättely?

2 kommenttia:

  1. Ihana paita ja ajatus taustalla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Viikonloppuna kepakoin ystävälleni pipon, jossa kaapeleita otsassa. Tänään kävin sinun ja Marin kirjan blogissa ihailemassa niitä pitsikäsineitä ja hoksasin, että tuossa sinun kuvassasi on liki samanlainen pipo - mulla vain joustinta niska. Olet myös piilovaikuttaja....

    Tarttis päätellä ja kuvata.

    Kaisa

    VastaaPoista