tiistai 8. marraskuuta 2011

Tarkeneeko Teurolla?Kun TÄRKEÄ ihminen täytti tasavuosia, oli villapaidan paikka. Etsin lankaa, päädyin muhkeaan, 100 % villaiseen Cascade Yarnsin paksumpaan lankaan, jota minulle ystävällisesti toimitti Lankakauppa Kuje http://www.lankakauppakuje.fi/ . Koska villapaita oli tulossa Papalle, osallistuivat muksut mallin mietintään. Syntyi Teuro:

 

Puikkoina kokoa 6 olevat kepakot, ohjeen sorttinen omasta päästä, raidoitus muksuilta, ukkoseni mittatikkuna... Sileää oikeaa, helmassa, hihansuissa ja kaula-aukossa 1o 1n -ratkaisu. Hihoista tuli hieman pitkät, täytyy tuumia, josko lyhennetään.
Tämän lankan tuntuun olen ihan koukussa! Niin pehmeää, muhkeaa, lämmintä. Kissammekin tykkäsi - aina kun neuloin, laskeutui se olemassa olevan kappaleen päälle...

Nyt sitten onkin meillä PP-talo: Pehmeää Pukinkonttiin ja toisaalta Pitäisi Päätellä. Miten voikin olla niin hankalaa yksiväristen sukkien päättely?

2 kommenttia:

  1. Kiitos!

    Viikonloppuna kepakoin ystävälleni pipon, jossa kaapeleita otsassa. Tänään kävin sinun ja Marin kirjan blogissa ihailemassa niitä pitsikäsineitä ja hoksasin, että tuossa sinun kuvassasi on liki samanlainen pipo - mulla vain joustinta niska. Olet myös piilovaikuttaja....

    Tarttis päätellä ja kuvata.

    Kaisa

    VastaaPoista