tiistai 4. lokakuuta 2011

Miksi tehdä itse, kun valmiinakin saa?

Monta seikkaa pyörii aika ajoin pääkopassa, kun puikkojani heiluttelen. Joskus vieraammille joutuu oikein perustelemaan, miksi nitkutan. Ja kun kaikkea en kuitenkaan osaa, on ihanaa, kun voi luottaa osaajiin. Tänä alkusyksynä olen palkinnut itseäni koruilla.


 Lego-korvakorut  tilasin Taitomaa-nettipalvelun kautta. Siellä on monenmoista ihanaa myytävänä. Vedenhenki-merkin takana näppärä ja vikkelä tekijä.

Sormus, joka on koottu Trivial Pursuit -pelin osista, oli AIVAN PAKKO saada. Ao. peli on toistaiseksi ainoa tuntemani lautapeli, jota pelaan todella vakavasti. En uskalla kuvitella, kuinka käy, jos alkaisin pelata netin kautta lautapelejä, mikä sekin on nykyään kuulemma mahdollista.Keittiössämme kun kuvailin näitä ihanuuksia, eivät ne oikein pääse oikeuksiinsa. Sen huomaa mielestäni jo siitä, kuinka pakoon pyrkivältä Bambi näyttää. Näkisittepä sen oikeasti! Toteutus on tosi kaunis. Neidin kanssa meinasi tulla keskustelu siitä, kumman bambi on. Pidempiripsisenä hän voitti...Taas. Sormuksen ja Bambin takaa löytyy http://funkyhomosapiens.com/ -yritys ja erityisen ystävällinen sekä taitava tekijä.


Kyllä Suomesta osaavaa väkeä löytyy! Heistä täytyisi pitää enemmän meteliä. Moni taitaja kun ei ehdi tai muutoin pysty riittävästi markkinoimaan.

3 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköinen Bambi! Piti heti käydä heidän sivuillaan ihastelemassa.

  VastaaPoista
 2. Arvaa, oliko vaikeaa valita kankaita.

  Jr innostui korviksistani ja olisi omilla legoillaan jatkanut niitä vaikka minkä mallisiksi. Onneksi ei lukkoja saa irti - en voi käydä varkaissa lasten legokasoissa ja viritellä omiani.

  VastaaPoista
 3. Voi etta, kiitos kiitos tuhannesti ihanasta kirjoituksesta, seka ihanista kuvista <3

  Ihanaa, etta ovat mieluisia:) x x x

  VastaaPoista