tiistai 20. syyskuuta 2011

Smurffipipo AamuruskostaNeiti sai uuden kylätakin ja oli sitä mieltä, ettei hänellä ole YHTÄKÄÄN kaulaliinaa eikä pipoa. Onneksi hän armollisesti kelpuutti kotona olevan Novitan Puro-sarjan Aamurusko-langan (100%villaa) piponsa materiaaliksi. Onneksi ei perjantai-iltana ollut mitään muuta tekemistä eikä lauantaina bussimatkallakaan voinut tehdä muuta kuin nitkuttaa ja Lankakauppa Heinin http://www.lankakauppaheini.fi/ sohvalla ehdin olla hetken päivähoidossa. Näin saatiin ongelmaa pienennettyä pipon verran.


Ohjeena meinasi toimia jokin Novitan ohjeista syksyltä 2009. Mutta vaihdoin pintaneuleeksi valepalmikot ja silmukkamäärän pienensin ohjeen 114:sta 88:aan - olisi tullut ihan liikaa kasvunvaraa. Lopun kavennukset sorvailin näppituntumalla enkä kirjannut ylös.


Kun aurinko äsken vielä paistoi keittiöömme, ei pipon tilaaja ollut kotosalla. Niinpä pikkuveli tuuraa, kuten kuvista näkyy. Kuvista näkyy myös se, kuinka runsaasti Aamuruskossa on oranssia: kahden kerän oranssit neuloin yhtä kyytiä saadakseni edes hieman sitä näkyviin. Kaiken kaikkiaan tähän pipoon nro 5:n puikoilla meni lankaa noin 70g. 


Huomenna mennään nitkuttamaan koko illaksi. Ainakin yritän, jos ei flunssa saa työvoittoa. Kiikutan kutimeni Hoffin kahvilaan keskelle kaupunkia klo 18 jälkeen. Haasteena mm se, minkä niistä keskeneräisistä töistä ottaisin mukaan. Helpoimman seurusteluneuleen? Kiireellisimmän valmistettavan? Parhaiten kassiin mahtuvan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti